Persoonlijk en/of professioneel groeien

Elke mens komt in zijn of haar leven momenten tegen dat het even niet wil. Dat het niet meer “stroomt” en u het gevoel heeft stil te staan. Dat u ontevreden bent over hoe het leven zich persoonlijk en/of professioneel vlak ontvouwt. U gebrek aan zelfvertrouwen ervaart, zich druk maakt over wat anderen van u vinden, ongemakkelijk in groepen beweegt, bang bent om te falen, telkens opnieuw over uw grenzen laat gaan, niet afdoende voor uzelf op komt. Terwijl u diep vanbinnen niets liever zou willen dan stralend, vol liefde, levenslust en zelfvertrouwen in de wereld staan.

Wij helpen u om uit de impasse te komen en weer “flow” te creëren

Onze visie is dat uw gedrag en functioneren voor een groot deel het succes van uw persoonlijke of beroepsmatige groei en ontwikkeling bepaald. Door u te helpen inzicht in uzelf verkrijgen, bewust te worden van uw eigen kracht en kwaliteiten, kunt u loslaten wat u (innerlijk en uiterlijk) belemmerd om het leven te leiden zoals u dat wilt. En in uw tempo en ritme de juiste stappen op uw pad van persoonlijke en/of professionele ontwikkeling zetten.

In onze aanpak integreren wij de onderliggende oorzaken van stagnerende groei op zowel emotioneel, mentaal als psychisch vlak, zoals bijvoorbeeld uw specifieke persoonlijkheidskenmerken, belemmerende patronen en overtuigingen, vroege conditionering, ingrijpende ervaringen en omgevingsfactoren die van invloed op u zijn. Op deze wijze bieden wij integrale oplossing en kunt u van uit een stevig fundament uw doelen (en dromen) bereiken.

Wat kunt u bereiken?

Door bewust te zijn van u zelf en uw unieke waarde, kunt u vanuit veerkracht en souplesse meebewegen met de flow van het leven. Hierdoor hebben negatieve invloeden vanuit uw directe omgeving  minder vat op u. Wordt het makkelijker om met lastige situaties om te gaan en problemen op te lossen. Staat u steviger in uw schoenen, zit u beter in uw vel en neemt u verantwoordelijkheid in – en leiding over uw leven. Maar ook gaat u:

  • meer voor uzelf opkomen, assertiever worden;
  • minder stress en spanning ervaren;
  • minder faalangst en meer durf krijgen;
  • uzelf beter presenteren;
  • meer zelfvertrouwen ontwikkelen;
  • eventueel verlies verwerken;
  • effectiever communiceren;
  • minder beren op de weg zien.

Persoonlijk en/of professioneel groeien faciliteren wij door middel van persoonlijke begeleiding en coaching. En nu en dan met specifieke therapie ter ondersteuning

jonge vrouw vlieger 3Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen…