Ervaringen van (oud-) cliënten

Mascha, januari 2017

In het kwetsbaar durven en kunnen zijn zit de heling

Ik heb genoten van de workshop rondom het thema “Hoe ik mezelf zie” op die zaterdag in januari.
Door met de methodiek “systemische opstellingen” te werken, werd ik mij ervan bewust dat er allerlei processen meespelen waarom ik niet tevreden kan zijn met mijn lichaam. Ook hoe kwetsbaar het is aan anderen mijn onvrede en pijn te laten blijken, maar ook hoe mooi het is als er een oplossing geboden wordt.
Ik was onder de indruk van de rust en deskundigheid van Hentje. Zij neemt je bij de hand en leidt je vol vertrouwen door de opstelling heen.
Door met aandacht en diepte te luisteren en te werken is het haar gelukt om mij en anderen meer inzicht in onszelf te laten ervaren. En een groep te vormen van vreemden die aan het einde van de dag bekenden van elkaar zijn, vol betrokkenheid en empathie.